Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Τελευταία Αποστολή


Δραματική, Πολεμική, Περιπέτεια | 1949 | 1ω 16λ | HD

Μια νεαρή κοπέλα συλλαμβάνεται για το φόνο της μητέρας της. Στο αστυνομικό τμήμα αφηγείται την ιστορία της, ξεκινώντας από τον πρώτο χρόνο του Γερμανοϊταλικού πολέμου. Ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός και είχε διαφύγει στο Κάϊρο και η Ουγγαρέζα μητέρα της συζούσε με ένα Γερμανό αξιωματικό. Η κοπέλα μπήκε στην Αντίσταση και όταν ο πατέρας της γύρισε στην Ελλάδα για μια αποστολή, η μητέρα της τον πρόδωσε στους Γερμανούς. Η κοπέλα ομολογεί, ότι δεν συγκράτησε το θυμό της και πυροβόλησε τη μητέρα της. Η τελευταία όμως, λίγο πριν πεθάνει, δηλώνει ότι αυτοπυροβολήθηκε και ζητάει από την κόρη της συγγνώμη.

Παίζουν: Σμαρούλα Γιούλη, Βασίλης Διαμαντόπουλος, Μιράντα Μυράτ, Νίκος Τζόγιας, Δήμος Σταρένιος, Ρένος Κουλμάσης, Γιώργος Βελέντζας, Θανάσης Τζενεράλης, Βαγγέλης Πρωτόπαππας, Αριστείδης Καρύδης-Φουκς, Σπύρος Καλλιμάνης, Κίμων Φλεμωτόμος, Αθανασία Μουστάκα, Σόφι Λίλα, Γιώργος Χαμαράτος

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Νίκος Τσιφόρος

2 comments:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Μου Bgrego, Μήπως Έχεις Την Δυνατότητα Αλλά Και Την Ευγενή Καλοσύνη Φυσικά Να Μου Στείλεις Την Έν-Λόγω Ταίνια Όπως Την Έχεις Γράψει Σε Πρωτότυπο Αρχείο.

    Για Τρείς Ταινίες Μονάχα Μέχρι Στιγμής Ενδιαφέρωμαι, Και Είναι:

    01). Ραγισμένες Καρδιές (1945),
    02). Η Τελευταία Αποστολή (1949),
    03). Τα Χριστούγεννα Του Αλήτη (1962)

    Από Το ERT WORLD Μίας Που Εγώ Δεν Διαθέτω Μέχρι Στιγμής Την Δυνατότητα Να Καταγράψω Από Εκεί, Και Θέλω Φυσικά Βέβαια Εάν Το Θέλεις Και Εσύ Να Με Εξυπηρετήσεις Εσύ Εάν Και Πάλι Δεν Σου Είναι Δύσκολο.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή