Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Ραγισμένες Καρδιές...


Δραματική, Ρομαντική | 1945 | 1ω

Ο Μάριος και η Λουίζα χωρίζουν εξαιτίας του πολέμου. Ο Μάριος φεύγει για το μέτωπο και η Λουίζα, πιστεύοντας πως ο αγαπημένος της έχει σκοτωθεί, δέχεται και με την πίεση του πατέρα της να παντρευτεί έναν ευκατάστατο άντρα, τον Άλκη. Όταν ο Μάριος επιστρέφει από το μέτωπο και ζητάει πίσω τη Λουίζα, συναντά τον φίλο του Άλκη, ο οποίος του ζητά να μη διεκδικήσει τον έρωτά του. Η Λουίζα ταράζεται από τη νέα τροπή που παίρνουν τα γεγονότα, με αποτέλεσμα να χάσει τη μνήμη της. Συνέρχεται μόνο στο άκουσμα της μουσικής που είχε συνθέσει για κείνη ο Μάριος.

Ηθοποιοί: Στέλλα Γκρέκα , Λάμπρος Κωνσταντάρας , Ντίνος Βαλέντης , Λίλυ Μακ (Λίλη) , Αλέκος Λειβαδίτης , Φραγκίσκος Μανέλλης , Γιώργος Γαλανάκης , Ντίνος Τσαλόγλου , Άγγελος Λάμπρου , Ι. Ζωγραφίδης , Ρίτα Ελίζα

Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος
Σενάριο: Ορέστης Λάσκος

1 comments:

  1. Φίλε Μου Bgrego, Μήπως Έχεις Την Δυνατότητα Αλλά Και Την Ευγενή Καλοσύνη Φυσικά Να Μου Στείλεις Την Έν-Λόγω Ταίνια Όπως Την Έχεις Γράψει Σε Πρωτότυπο Αρχείο.

    Για Τρείς Ταινίες Μονάχα Μέχρι Στιγμής Ενδιαφέρωμαι, Και Είναι:

    01). Ραγισμένες Καρδιές (1945),
    02). Η Τελευταία Αποστολή (1949),
    03). Τα Χριστούγεννα Του Αλήτη (1962)

    Από Το ERT WORLD Μίας Που Εγώ Δεν Διαθέτω Μέχρι Στιγμής Την Δυνατότητα Να Καταγράψω Από Εκεί, Και Θέλω Φυσικά Βέβαια Εάν Το Θέλεις Και Εσύ Να Με Εξυπηρετήσεις Εσύ Εάν Και Πάλι Δεν Σου Είναι Δύσκολο.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή